Nu om dage mobiltelefoner er ikke kun beregnet til kommunikation, de betragtes som bærbare underholdning enheder. Lydfiler, videoer, billeder er godt forankret i de fleste af mobiltelefoner, men brugere kræver yderligere. Jeg, elsker personligt, min celle telefonens indbyggede kamera som tillader mig at fange forskellige øjeblikke på farten. Jeg kan desuden klikke på skud af familie og venner med stor bekvemmelighed i mangel af et digitalt kamera. Mobiltelefoner bruge kort med høj kapacitet hukommelse til at gemme billeder. Selvom disse anses for, for at være sikker på ting, bør man altid opretholder en sikkerhedskopi af billeder og andre filer. Jeg havde været offer for tab af data men heldigvis, havde en slettede billede nyttiggørelse software til min rådighed.

Jeg har mistet min værdifulde billeder når jeg ved en fejltagelse formateret kortet til min mobiltelefon. Men jeg vidste, at jeg havde et håb i en slettede billede nyttiggørelse utility. Disse værktøjer er beregnet til at gendanne billeder og andre multimediefiler fra en række lagringsmedier herunder hukommelseskort, memory sticks, digitalkameraer, videokameraer, USB-enheder og andre flytbare medier.

Du kan finde det overraskende at vide, at sådanne værktøjer er dygtige i leverer øjeblikkelig tilbagesøgning resultater i følgende scenarier: 1. afbrydelse i læse/skrive proces (udtrække kortet, mens kameraet er tændt, fjerne kortet mens filerne overføres på en PC osv) 2. Fil system skader 3. Læse/skriveadgang fejl 4. Utilsigtet sletning eller formatering, da de er skrivebeskyttet, gør ingen alter eller ændre det oprindelige indhold, således, genoprette dine billeder den måde de var til stede på kortet. Et hukommelseskort gemmer et billede ligesom en harddisk. Når Sletning indtræffer, markerer et kort plads som fri for lagring af en anden fil. Billederne forbliver helt intakt indtil pladsen bliver overskrevet af nogle andre fil. Chancerne for nyttiggørelse er ofte højt, når du ikke bruger et hukommelseskort umiddelbart efter sletningen.

Enhver opgave at overskrive eller redigere kan mar udsigterne til vellykket gendannelse, selv hvis du bruger et slettede billede nyttiggørelse hjælpeprogram.

En slettede billede nyttiggørelse software er en well-trusted software som genopretter billeder og andre multimediefiler i næsten alle data tab situationer. Dette billede nyttiggørelse software, som sørger for både Windows og Mac brugere, har en enkel grafisk brugergrænseflade og udfører gendannelse i tre enkle trin viz scanne, markere og gemme.